Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Fleshoes set

€ 18,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 1-1-35
Omschrijving

Met deze fleshoes set  die bestaat uit een grote en kleine fleshoes maak je van je lege wijn en bierfles een kekke vaas.

Gewoon een kwestie van een lege fles vullen met water zet de hoes er overheen met een paar mooie bloemen of prachtige tak er in en je hebt een unieke eyecatcher in huis. Maar ook in de tuin mistaat een fleshoes set niet. Het materiaal kan tegen weer en wind. 

TIP: vul de lege fles eerst met een bodem zand en giet er dan water overheen zo blijft het stevig staan en heeft de wind er minder vat op.

 

Heeft u familie of vrienden in het buitenland wonen die u een kado wilt geven dan is de fleshoes een goed idee. het is plat en dus makkelijk te versturen. (een beschrijving van de fleshoes is dan wel handig)

ook op de camping kan je plezier hebben van de fleshoes. Hij past makkelijk in de koffer en een lege fles is snel gemaakt. Met een zelf geplukt veldboeket staat het prachtig bij je tent.

 

Elke hoes wordt speciaal met een mal uit een reclamebanner gesneden. Daar bij let ik op de kleuren en vormen die op de bestaande banner staan en zoek zo de mooiste delen uit. Door gebruik te maken van reclamemateriaal zijn de hoezen kleurrijk  en uniek. Daarom kunnen de fleshoezen qua print  en kleuren afwijken van de foto.

Heb je bepaalde kleur wensen dan is het mogelijk om via een email die kenbaar te maken zodat doormiddel van foto`s een keuze gemaakt kan worden.

 

Voor bedrijven is de fleshoes ook een leuk relatiegeschenk. Geef er een volle wijnfles bij en het geschenk is compleet. Het is ook mogelijk om de hoezen van uw eigen reclamebanners te laten maken. Hoe leuk is het om van afval weer een mooi en uniek product te creëren.

Reacties

Ook interessant

€ 10,95
€ 8,95
€ 10,95