Geen producten (0)

handgemaakte lampen

 

 

iDEAL

LAMP ORIGAMI

€ 44,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 11-116
Omschrijving

LAMP ORIGAMI

 

Deze grappige lamp is volgens de origami vouw techniek gemaakt en ieder exemplaar is uniek door gebruik van materiaal. Het is namelijk gevouwen van reclamebanner (meshdoek).

Dit meshdoek bevat allemaal kleine gaatjes waardoor je prachtig licht krijgt wanneer de lamp brand.

Het leuke van de ORIGAMI LAMP is dat je overdag een witte lampenkap hebt maar zodra deze gaat branden de print (een deel van de reclameprint) verassend te voorschijn komt.

 

Bij het uitzoeken van stukken banner houd ik rekening met de kleuren. zo kan je kiezen uit bijvoorbeeld oranje tinten of zwart met wit.  Dit is te selecteren in het menu. Ook kan je zelf de lamp aanpassen aan de kleuren in je interieur door de keuze in een aantal snoer kleuren. De lamp wordt standaard geleverd met een twee meter strijkijzersnoer en een stekker.

 

Wil je de lamp origami direct een mooi plekje in je huis geven denk dan aan de ophang 3-hoek. deze houten driehoek  zorgt er voor dat de lamp op de juiste afstand van de muur wordt gehouden.  Hij is te bestellen in blank hout en in wit gegrond hout.  Als tip geef ik mee om de hoek in de kleur van je wand te schilderen.

Reacties

Ook interessant

€ 24,95
€ 19,95
€ 18,95