Geen producten (0)
Geen producten (0)

KIEMFLES GROW-UP

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 79-13
Netto gewicht 1,00 Kg
Bruto gewicht 1,50 Kg
Afmetingen (l,b,h) 30 x 21 x 0 cm
Omschrijving

KIEMFLES

Deze recycelde wijnfles krijgt een nieuw leven in de vorm van de kiemfles

Met de KIEMFLES GROW-UP kweek je makkelijk je eigen avocadoplant of kiem je een eikel of kastanje (wel met een beetje geduld).

Ook kan je een stekje wortel laten schieten en komt een narcis of hyacintbol tot bloei.

Het groeiproces is prachtig te volgen door het transparante glas zodat het bijna jammer is om bijvoorbeeld de gekiemde avocado in de aarde te zetten.

  1. TIP om een avocadopit sneller te laten ontkiemen: Ontdoe de pit van zijn bruine velletje en wikkel deze in een vochtige doek of keukenrol. Vervolgens stop je het geheel in een plastikbakje en zet deze op een warm plekje. (vensterbank in de zon of bij de verwarming) Zo creëer je een broeikasje. Met een week of twee zie je de pit splijten zodra er een wortel begint te groeien kan je de pit in de Grow-up plaatsen en het leuke groeiproces volgen.

De onderkant is als vaas te gebruiken of je poot er de gekiemde plant in. De fleshals kan weer dienen als kaarsenstandaard in de donkere wintermaanden.

De verpakking van deze fles is gemaakt van gebruikte reclamebanners en wordt verstuurd in een doos. Voor de verpakking gebruik ik meestal oude dozen en kranten. Hergebruik tot in het maximale.

Soms zie ik in afval juist een grondstof voor een nieuw product en daardoor zijn de producten op de site uniek.

 

Reacties

Ook interessant

€ 18,95
€ 10,95