Geen producten (0)
Geen producten (0)

DIY MINI WALLET

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 89-104
Omschrijving

DIY MINI WALLET pakket voor thuis.

Gezellig thuis aan de slag met verrassende stukken reclame banner waar je unieke mini wallets van kan maken. Dat kan nu met dit leuke DIY Pakket.

In het pakket vind je:

-Patroon tekening

-Geschreven instructie met foto`s

-Twee stukken reclame banner  

-Set inslag drukkers

-Afbreekmesje

-Plankje met fietsband

-Dubbeltape

Wat moet je zelf nog toevoegen om aan de slag te gaan:

-Hamer

-Liniaal

-Snijmat of (snij)plank

-Schaar

De DIY MINI WALLET is groot genoeg om een aardig aantal pasjes in op te bergen tevens is het mogelijk om het voor (klein)geld te gebruiken. Door het extra flapje aan de binnen zijde rollen de muntjes er niet uit. Ook is het een origineel mapje om de visitekaartjes in te bewaren.

Bij je bestelling is het mogelijk om een voorkeur van kleur door te geven. Vervolgens ontvang je foto`s van banner waar je uit kunt kiezen. Deze worden dan aan je pakket toegevoegd. Zo kan je een heel persoonlijke Mini Wallet maken. Ook leuk om aan iemand cadeau te doen.

Je krijgt genoeg materiaal om eerst een beetje te oefenen. Wat handig is omdat het banner materiaal nogal taai is en anders is om in te snijden dan papier.

Vind je het leuk om dit samen met je vrienden te doen is het ook mogelijk om een workshop te volgen. Bijvoorbeeld in November wanneer het evenement Creative Life wordt georganiseerd.

Zie het hoofdstuk Workshops

 

 

Reacties

Ook interessant

€ 37,95
€ 19,95
€ 18,95